Skal du have lavet et indgangsparti, indkørsel, en terrasse eller andet? Så er LD Have & Anlæg i Sommersted nær Kolding, Vejen, Haderslev og omegn din professionel brolægger.

Brolægning og belægningsarbejde i Haderslev, Kolding, Vejen og omegn

Med vores belægningsarbejde får du altid kreative løsninger af høj kvalitet, så vi sikrer dig et slutresultat, der lever op til dine drømme samt forventninger. Vi bruger kun de bedste materialer, så du kan være sikker på, at du får et holdbart og flot resultat. Vi har en bred viden, som gør os i stand til at varetage mange forskellige opgaver store som små. Det vigtigste for os er at gøre vores kunder tilfredse med vores arbejde.

Vi hjælper med alt inden for brolægning og belægning

Vi har mange års erfaring med alle typer for anlæg og belægning, vi hjælper selvfølgelig med alt lige fra den indledende idefase til design til valg af stentyper eller fliser til udførelsen af projektet. Vi laver alt lige fra simple belægning af indkørsel til større omlægning af haveindretning.

Vi ved, at belægning ofte kan gøre haven mere funktionsdygtig, hvilket er en stor drivkraft for os. Derfor vi står altid klar til at komme med løsnings- og forbedringsforslag til dig. Vi kan bl.a. hjælpe dig med at gøre din have mere funktionsdygtig og opholds venlig og meget mere.

Som din anlægsgartner arbejder vi både med planter og sten. Vi kombinerer altid vores arbejde på en måde, der giver mening i forhold til omlægning af din have, indkørsel og andet.

Få et godt tilbud på belægningsarbejde

Har du spørgsmål eller vil du have råd og vejledning til brolægning og belægningsarbejde? Så står vi altid klar til at hjælpe dig med vores faglige viden og kompetencer til rådighed.

Kontakt os på telefon 61 31 85 70 eller send en mail til lars@ldhave.dk og få et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, hvor du beskriver din opgave, så vender vi hurtigst mulig tilbage til dig.

Ring til os