Få mere end bare fliser og sten

Står du overfor at skulle have anlagt en ny havegang, fornyet indkørslen eller ønsker du en indbydende terrasse til sommerens mange varme stunder? Hos LD Have og Anlæg i Sommersted nær Kolding, Vejen, Haderslev og Fredericia, er vi eksperter i alle former for belægning. Vores mål er at skabe skønne udendørs områder, der ikke bare opfylder, men overgår dine forventninger.

Kontakt os i dag

Belægning med kvalitet og kreativitet

Hos LD Have & Anlæg sætter vi en ære i at levere brolægning og belægningsarbejde af højeste kvalitet. Vores fagfolk har øje for detaljen, og vi tilpasser hvert projekt individuelt, så det matcher din personlige stil og de funktionelle behov rundt om huset. Om du drømmer om en kørefast belægning til din indkørsel eller dekorative stier i haven, er du garanteret et holdbart og flot resultat.

Bevar din nye belægning

Når du har investeret i en ny belægning, er det vigtigt at vedligeholde den, så den fortsat ser indbydende og velholdt ud år efter år. Her er nogle simple, men effektive tips til, hvordan du kan bevare din belægning og sikre, at den er pæn:

  • Undgå ukrudt i fugerne ved at sørge for at fugerne hele tiden er fyldte med fugemateriale. Herved minimerer du også risikoen for at det synker sammen eller skrider. 
  • Fej blade væk i efteråret, da de kan afgive farvestoffer, der kan misfarve din belægning vinteren over. 
  • Rengøring af fliser og belægningssten med en hård kost og sulfosæbe. Skrub fliserne rene for fugleklatter, og hvad der ellers er af snavs.

Få inspiration og tilbud på belægning

Er du i tvivl om, hvordan du bedst udnytter dit uderum, eller hvilke materialer der bedst komplementerer din bolig? Kontakt os for inspiration og vejledning. Vi tilbyder personlig konsultation og kan give dig et konkurrencedygtigt tilbud på din næste belægningsopgave. 

Vores galleri af tidligere projekter kan også give dig den inspiration, du behøver for at se mulighederne i dit eget hjem.

Derfor skal du vælge LD Have og Anlæg

At vælge LD Have og Anlæg til dit støttemur projekt betyder, at du vælger et firma med en stærk tradition for kvalitet og pålidelighed. Hos os er du altid garanteret en omfattende pakke af fordele, der sikrer, at dit projekt bliver gennemført med højeste standarder. Vi er stolte af at tilbyde konkurrencedygtige priser, som sikrer, at du får den bedste værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos os er du altid garanteret:

  • Konkurrencedygtige priser
  • Mange års erfaring og ekspertise
  • Skræddersyet løsninger
  • Grundig og personlig service

Hos LD Have & Anlæg er det ikke kun opsætning af hegn, der er vores speciale. 

Vi kan også hjælpe dig med:

Kontakt os og lad os få en snak

Uanset omfanget af dit projekt, står LD Have & Anlæg klar til at hjælpe dig. Vores erfaring og dedikation sikrer, at hver eneste opgave bliver udført med præcision og omhu til en skarp pris. Vi er kun et opkald eller en mail væk, og vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dit næste udendørs projekt. 

Ring til os på 61318570 eller send en e-mail til lars@ldhave.dk for at få et uforpligtende tilbud og starte din rejse mod et smukkere og mere funktionelt uderum.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular ude til højre med en beskrivelse af dit belægningsprojekt. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.