Brolægger ved Haderslev, Vejen og Kolding

Brolægger i Haderslev, Vejen og Kolding

Overvejer du et nyt udseende til haven eller er du på udkig efter ny terrasse eller indkørsel, så er du kommet til det rette sted. LD Have & Anlæg har mange års erfaring med en lang række anlægs- og belægningsopgaver. Vores arbejde er kendetegnet ved professionalitet og godt håndværk, hvor slutresultatet er solidt og veludført. Vi har gennem årene udført mange forskellige opgaver som brolægger ved Haderslev, Vejen og Kolding. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Terrasse

Terrassen er stedet, hvor mennesker mødes og sommeren nydes allermest. Her tændes grillen og solen nydes i fulde drag. Derfor vil man også gerne have en ny og flot terrasse, hvor der er plads til alt hvad med ønsker sig.

Vi hjælper dig gerne med at designe og udforme din drømme terrasse, sådan at det endelige resultat stemmer overens med dine ønsker. Vi rådgiver dig i forhold til valg af fliser og vi har også erfaring med opførsel af udendørs trapper, sådan at du nemt kan tilgå terrassen fra haven. Vi har kendskab og erfaring med lægning af betonfliser, granitsten, brosten, chaussésten og mange flere. Uanset hvilken type af sten eller fliser du er på udkig efter, skal vi nok finde en som passer.

Indkørsel

Ligesom med ny terrasse, hjælper vi også gerne med at lægge din nye indkørsel, sådan at den både er flot og funktionel. Der er en række af vigtige overvejelser, som skal gøres inden man lægger en ny indkørsel. Brug derfor en professionel brolægger, sådan at du får en flot og holdbar indkørsel.

Gangstier

Vi har passion for flot anlægs- og belægningsarbejde og det er her gangstier binder hele udtrykket sammen. Med de rigtige gangstier bliver haves udtryk færdiggjort, samtidig med at du selvfølgelig har funktionaliteten fra selve stien.

Få et tilbud fra en brolægger

Har du brug for hjælp fra en brolægger i Haderslev, Vejen og Kolding, så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Vi kommer altid med et uforpligtende tilbud, sådan at du har et udgangspunkt for dit projekt. Vi kan kontaktes på telefon 61318570 eller du kan sende os en mail på lars@ldhave.dk. Vi har selvfølgelig også en kontaktformular, som du kan udfylde.

Ring til os