Græssåning af ny græsplæne

Vi tilbyder græssåning, vedligeholdelse og pleje af græsplæner.

Hvem ønsker ikke en flot velplejet og grøn græsplæne? Det er ofte det grundlæggende element i en have eller andet grønt område, der ser smuk og velholdt ud. Det kan være svært at holde en flot og velplejet græsplæne, især i de somre, hvor den er ekstra solrig og tør. Det kan også være, at du står med en bar grund, som skal etableres fra bunden. Uanset hvilken situation du står i, har vi hos LD Have & Anlæg i Sommersted den ekspertise og den nødvendige viden til at anlægge den flotte og grønne græsplæne som du ønsker.

Græssåning i Haderslev, Kolding, Vejen og omegn

LD Have & Anlæg har mange års erfaring med græssåning til en ny græsplæne. Om det er store eller små arealer, der er tale om, så er det ingen hemmelighed, at en harmonisk og smuk have har brug for, at din græsplæne bliver vedligeholdt og ser sund ud.

Din græsplæne kan etableres ved såning af græs eller med rullegræs, hvis du ikke kan vente på at græsset vokser. Hvis der er et område der er udsat, kan der anvendes kunstgræs, som laves med mange forskellige udtryk, så det passer til dig og dine ønsker til en ny græsplæne.

Pleje og vedligeholdelse af ny græsplæne

Den efterfølgende pleje og vedligeholdelse er vigtig for, at din nye græsplæne holder sig pæn i mange år. Du kan altid spørge vores dygtige anlægsgartner om rådgivning til en effektiv plejeplan af din nye græsplæne.

Hvornår sår man græs?

Det afhænger meget temperaturen og fugtigheden. Det gør det svært at sætte en præcis måned på, hvornår vækstforholdene er bedst, da vores vejrforhold aldrig er de samme hvert år. Men der er en tommelfingerreglen for græssåning af en ny græsplæne, som siger at det bør foregå om foråret eller om efteråret.

For at græsfrøene kan spire, skal vi have en jordtemperatur på +7 grader. Det er svært at vide hvornår jorden har den rette temperatur især om foråret, det tager mange dage med plusgrader, før jorden ikke længere er frossen.

Få et uforpligtende tilbud på ny græsplæne

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din have, er du meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak, med en af vores professionelle medarbejder.

Kontakt os på telefon 61318570 eller send os en mail til lars@ldhave.dk, du har også mulighed for hurtig og nemt udfylde vores kontaktformular.

Ring til os