Fordele med anlægsgartner

Går du rundt med en drøm om at få etableret en helt ny have, eller vil du blot forbedre den gamle? Du har måske allerede en eller flere ideer til, hvordan din have skal være, men du har måske ikke rigtig kunne få det sat sammen, så det bliver til en enhed.

Haveanlæg er et stort arbejde, vores medarbejder kan anlægge haver og grønne områder efter dine ønsker og samtidig give din have et professionelt præg.

Få hjælp af en havearkitekt der virkeliggør din drømmehave

At få anlagt en ny have, kan være et stort projekt at gå i gang med. Med hjælp fra en havearkitekt får du mulighed for, at få dine drømme og ideer til livs, da en havearkitekt kan hjælpe dig med at lave en haveplan over, hvordan din drømmehave skal se ud.

Hos LD Have & Anlæg i Sommersted står vi klar, til at hjælpe dig med rådgivning i forhold til havedesign, så dine havedrømme bliver realiseret. Vi står gerne for hele processen – fra planlægning til design og haveplan til det komplet færdige udførte anlægsarbejde.

Få hjælp til din haveplan i Haderslev, Kolding, Vejen og omegn

At få lavet en haveplan er en god investering, som hurtigt vil tjene sig hjem, Vi har fokus på at skabe den bedste haveløsning, der passer til dig – og den kan sagtens laves til en overkommelig pris, så den er tilpasset til dit budget.

Ingen haver er ens, derfor vil vi gerne hjælpe dig med at skræddersy en løsning, så din have bliver som du ønsker det. Hos LD Have & Anlæg klare vi alt fra nyt græs, beplantning til belægning af indkørsler og terrasser, beskæring og meget mere.

Der er meget at skulle holde styr på, når du skal anlægge en ny have, eller blot skal lave din have lidt om. En haveplan giver dig overblik, hvad du skal have lavet, den kan også hjælpe dig med at få tingene gjort, om det så er på kort eller længere sigt.

Få et uforpligtende tilbud på haveanlæg

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din have, er du meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak, med en af vores professionelle medarbejder.

Kontakt os på telefon 61 31 85 70 eller send os en mail til lars@ldhave.dk, du har også mulighed for hurtig og nemt udfylde vores kontaktformular.

Ring til os