Skal der nyt hegn i haven? Det kan, af flere grunde, være svært at vælge præcis det hegn, der passer til din bolig. Overvejelser omkring vedligehold og renovation kan fylde meget, samt det overordnede udseende og udtryk hegnet har. LD Have & Anlæg har i mange år hjulpet personer med opsætning af hegn ved og omkring Haderslev, Vejen og Kolding, og vi hjælper gerne dig. 

Ring allerede i dag

Opsætning af hegn ved Haderslev, Vejen og Kolding

Med base i Sommersted, rykker vi ud til alle personer i og omkring Haderslev, Vejen og Kolding, hvor vi hjælper og rådgiver i forhold til opsætning af havehegn og andre anlægsopgaver. Tag kontakt til os i dag, vi kommer gerne ud til dig og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vedligeholdelsesfrit hegn

I dagens Danmark er det enormt populært med et vedligeholdelsesfrit hegn. Hverdagen stiller større krav, så renovering og vedligeholdelse af hegn, kommer bagerst i rækken af prioriteter. Det er her vedligeholdelsesfri hegn, som for eksempel komposit hegn, er rigtig smarte. Ikke nok med at de er æstetisk flotte og passer til de fleste huse, så kræver det ingen til minimal form for vedligehold. Derfor vælger mange netop dette hegn. Opsætningen af hegnet tager ikke lang tid og nogle vælger også at bruge et komposithegn til at inddæmme terrassen, sådan at hegnet dækker for vinden.

Vi hjælper også med opsætning af andre typer hegn, hvor vi har fordelagtige samarbejdsaftaler, sådan at vi kan tilbyde dig den bedste pris på både hegn og opsætning. Vi har desuden maskiner og udstyr til at grave stolper ned. Tag derfor kontakt til os i dag, for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Derfor skal du vælge LD Have og Anlæg

At vælge LD Have og Anlæg til dit støttemur projekt betyder, at du vælger et firma med en stærk tradition for kvalitet og pålidelighed. Hos os er du altid garanteret en omfattende pakke af fordele, der sikrer, at dit projekt bliver gennemført med højeste standarder. Vi er stolte af at tilbyde konkurrencedygtige priser, som sikrer, at du får den bedste værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos os er du altid garanteret:

  • Konkurrencedygtige priser
  • Mange års erfaring og ekspertise
  • Skræddersyet løsninger
  • Grundig og personlig service

Hos LD Have og Anlæg er det ikke kun opsætning af hegn, der er vores speciale. 

Vi kan også hjælpe dig med:

Få en skarp pris på opsætning af hegn

Når det kommer til opsætning af nyt hegn, så er det vigtigt for os at du føler dig tryg og tilfreds med hele processen fra start til slut. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud, så du kan få en ide om omkostningerne, før du træffer en beslutning. 

Ønsker du en pris på opsætning af hegn, så ring til os på telefon 61318570, eller send os en mail på lars@ldhave.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Her kan du skrive lidt om dit projekt eller stille os spørgsmål. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ring til os