Støttemur

Støttemur ved Haderslev, Vejen og Kolding

Mange danske haver har niveauforskelle, som kan gøre det vanskeligt at anlægge sin have efter ens behov. Vil du gerne udnytte disse forskelle er det oplagt at få anlagt en støttemur, som holder på jordtrykket der opstår ved skråninger og niveauforskelle. Hos LD Have & Anlæg hjælper vi med opsætning af støttemure for personer ved Haderslev, Vejen og Kolding. Kontakt os i dag for at høre mere.

Hvad er en støttemur?

En støttemur har til formål at fastholde jorden og underlaget ved og omkring skråninger og niveauforskelle i haven. Resultat ender med at blive et både praktisk og æstetisk, hvor du får en flot plan overflade, som kan bruges til bed, hegn eller andre former for haveindretning

Intet projekt er ens og ved større niveauforskelle, skal der nøje planlægges inden selve opsætningen af støttemuren sættes i værk. Derfor er det en rigtig god idé at tage kontakt til en professionel anlægsgartner, som kan give dig råd og vejledning inden selve opsætningen begynder.

Professionel opbygning af støttemur

Når du vælger at få lavet din støttemur til haven hos os, så er du sikret en upartisk og professionel rådgivning. Vi har mange års erfaring, hvor levetid og kvalitet er kerneværdier. Vi rådgiver dig i hvordan vi bedst muligt får opsat din støttemur, samt hvilke materialer der egner sig bedst til netop din bolig og have. Vi hjælper desuden også med opsætning af hegn, som kan stilles ovenpå støttemuren. Læs mere om opsætning af hegn på vores side omkring dette.

Kontakt os i dag hvis du har brug for en støttemur

Har du brug for at høre mere eller har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi brænder for godt håndværk og vil rigtig gerne hjælpe dig med dit projekt. Vi kan kontaktes på telefon 61318570 eller ved at sende os en mail på lars@ldhave.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med opbygning af støttemure i Haderslev, Vejen og Kolding omegn.

Ring til os