Når du skal have ny terrasse er der flere ting at tage højde for. En god idé er at starte med at finde ud af hvilken placering terrassen skal have. De er typisk placeret tæt på huset og gerne sådan at solens stråler rammer, når du er hjemme. Det er vigtigt at du medtænker vind og vejr. Når du får hjælp af LD Have & Anlæg, får du professionel rådgivning fra erfarne håndværkere, sådan at du med ro i maven kan glæde dig til din nye terrasse. Vi har hjulpet mange ved Haderslev, Vejen og Kolding med at få deres nye terrasse.

Udover ovenstående overvejelser om placering samt vind og vejr, så skal du også gøre dig nogle overvejelser hvilken belægning din terrasse skal have. Der er mange forskellige typer af fliser og sten til rådighed og det kan også være du tænker at der skal anlægges en trappe, sådan at man nemt kan tilgå haven fra terrassen.

Vi sørger altid for at medtænke din nuværende have og boligs udseende, når vi hjælper dig med din terrasse, sådan at du får et ensformigt udtryk. Vi medtænker selvfølgelig også dine ønsker og behov i forhold brugen. Det kunne være du ønsker plads til grill, spisebord eller udemøbler, så skal det være medtænkt fra starten.

Hegn til terrassen

På samme måde som at placeringen af terrassen kan have effekt på vind og vejr, så kan du også vælge at få opsat et hegn, der afskærmer for vind og vejr. Mange danskere vælger at få opsat et vedligeholdelsesfrit komposithegn i lav højde, sådan at man kan sidde i læ og nyde solen, uden at udsigten forsvinder.

Der findes mange gode idéer til haven og vi vil rigtig gerne komme med idéer og give inspiration. Derfor skal du ikke holde dig tilbage. Vi har udstyr til at lave gravearbejde, sådan at du får præcis den terrasse du drømmer om. Når du kontakter os, kommer vi gerne ud til dig og ser på opgave, her kan vi så give dig et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 61 31 85 70 eller ved at sende en mail til os på lars@ldhave.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.

Ring til os