Støttemur

Mange danske haver har niveauforskelle, som kan gøre det vanskeligt at anlægge sin have efter ens behov. Vil du gerne udnytte disse forskelle er det oplagt at få anlagt en støttemur, som holder på jordtrykket der opstår ved skråninger og niveauforskelle.

Hos LD Have og Anlæg hjælper vi med opsætning af støttemure for personer ved Haderslev, Vejen og Kolding. Kontakt os i dag for at høre mere.

Få et skarpt tilbud

Hvad er en støttemur?

En støttemur har til formål at fastholde jorden og underlaget ved og omkring skråninger og niveauforskelle i haven. Resultatet ender med at blive et både praktisk og æstetisk, hvor du får en flot plan overflade, som kan bruges til bed, hegn eller andre former for haveindretning

Intet projekt er ens og ved større niveauforskelle, skal der nøje planlægges inden selve opsætningen af støttemuren sættes i værk. Derfor er det en rigtig god idé at tage kontakt til en professionel anlægsgartner, som kan give dig råd og vejledning inden selve opsætningen begynder.

3 fordele ved en støttemur:

  • Stabilitet og støtte
  • Afskærmning for vind og indsyn
  • Udnyttelse af hele din have

Uanset om du skal have en høj, lille eller måske buet støttemur, så kan LD Have og Anlæg hjælpe dig. 

Pris på støttemur

Prisen på en støttemur kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder materialevalg, murens størrelse og kompleksitet samt den specifikke konstruktionsmetode. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og klare estimater, så du kan træffe den bedste beslutning for dit projekt. Hos LD Have og Anlæg forstår vi, at hver kunde og hvert projekt er unikt, og vi tilbyder derfor skræddersyede løsninger, der matcher både behov og budget. 

At vælge LD Have og Anlæg til dit støttemur projekt betyder, at du vælger et firma med en stærk tradition for kvalitet og pålidelighed. Hos os er du altid garanteret:

  • Konkurrencedygtige priser
  • Mange års erfaring og ekspertise
  • Skræddersyet løsninger
  • Grundig og personlig service

Professionel opbygning af støttemur

Når du vælger at få lavet din støttemur til haven hos os, så er du sikret en upartisk og professionel rådgivning. Vi har mange års erfaring, hvor levetid og kvalitet er kerneværdier. Vi rådgiver dig i hvordan vi bedst muligt får opsat din støttemur, samt hvilke materialer der egner sig bedst til netop din bolig og have. Vi hjælper desuden også med opsætning af hegn, som kan stilles ovenpå støttemuren. Læs mere om opsætning af hegn på vores side omkring dette.

Kontakt os i dag, hvis du har brug for en støttemur

Har du brug for at høre mere eller har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi brænder for godt håndværk og vil rigtig gerne hjælpe dig med dit projekt. Vi kan kontaktes på telefon 61318570 eller ved at sende os en mail på lars@ldhave.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med opbygning af støttemure i Haderslev, Vejen og Kolding omegn.

Ring til os